Ginecologii au dezvaluit ce ii deranjeaza cel mai tare la pacientele lor! Ce sa NU faci niciodata

Rolul medicilor ginecologi este esential si nicio femeie nu ar trebui sa aiba retineri in a merge la un consult. Ginecologia este specializarea care se ocupa cu organele de reproducere, sarcina si nastere, iar ginecologii sunt obisnuiti sa se confrunte cu diferite probleme ale femeilor.

Cu toate acestea, exista si paciente care ii deranjeaza. Ei au dezvaluit ce ii deranjeaza la cele care le trec pragul si ce nu ar trebui sa faca femeile care vin la ei:

Ce sa nu faci niciodata

Nu te diagnostica singura prin cautarea simptomelor pe Google, doar medicul ginecolog poate diagnostica corect.

Nu anula programarea pentru ca esti in perioada menstruatiei, ginecologul stie cum functioneaza acest lucru si nu ar trebui sa iti fie rusine.

Asigura-te ca stai in pozitia corecta pe masa de examinare si poti urca singura acolo.

Daca mergi la un ginecolog nou, informeaza-l daca ai copii si daca i-ai nascut natural sau prin cezariana.

Nu uita sa faci testul Papanicolau, acesta se face la fiecare 3 ani si este simplu si rapid. Medicii ginecologi recomanda femeilor sa-l faca si sigur medicul tau nu va fi incantat daca au trecut ani si tu nu l-ai facut.

Nu te simti jenata si nu-i ascunde medicului problemele care apar in zona ta intima. El trebuie sa stie ce ti se intampla pentru a te ajuta sa scapi de neplaceri.

Discuta deschis despre viata ta intima. Ginecologii vad si aud lucruri ciudate tot timpul, nu esti singura care poate avea probleme in acest domeniu.